19 August 2018, 08:43 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

ADO Den Haag heeft ook de tweede wedstrijd van de competitie verloren. De ploeg van trainer Fons Groenendijk ging vanavond met 4-2 onderuit bij Heracles Almelo. De Zweedse aanvaller Kristoffer Peterson opende de score in een attractieve eerste helft. Daarin vielen nog vier doelpunten. Na de 2-0 van Bart van Hintum knokte ADO zich terug via een kopbal van Dion Malone en een eigen doelpunt van Tim Breukers.

Heracles scoorde vervolgens nog voor rust via Adrian Dalmau en in de tweede helft opnieuw via Peterson. Die achterstand kwam ADO niet meer te boven. De Hagenaars zijn door de tweede nederlaag gezakt naar de voorlaatste plaats. Tom Beugelsdijk (foto) ging in de rust naar de kant. De verdediger speelde een ongelukkige eerste helft, waarin hij onder meer een strafschop veroorzaakte.