Tijdens de feestdagen genieten bij 'The River' van lunch en diner

mainImage
Tijdens de feestdagen genieten bij 'The River' van lunch en diner

‘The River’ aan de Oude Haven in Voorburg  is op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag voor de lunch en het diner geopend. ,,We hebben er veel zin in'', blikt Thomas Stevens vooruit, die samen met Gene Smith het culinair hoogwaardige restaurant runt. ,,Onze gasten kunnen in bijzonder sfeervolle omstandigheden de komende feestdagen bij ons komen lunchen en dineren. We zijn de hele dag geopend. Bij de lunch hebben we ook diverse broodgerechten en de salades op de kaart staan''.,,Bij het kerstdiner kan men kiezen uit een 5- of 6 gangenmenu. Uiteraard kunnen onze gasten ook een mooi wijnarrangement toevoegen. We gaan er zodoende een smakelijke, gezellige en mooie kerst van maken''.Het is overigens mogelijk om, bij een heerlijke winterzon, op het terras te zitten waar de heaters er mede voor zorgen dat het hier overdag aangenaam vertoeven is''. 

Sinds de opening is bij 'The River' hard gegaan. Eerst kwamen veel gasten even uit nieuwsgierigheid langs, vervolgens ontstond er er al gauw een vaste klantenkring. Mensen genieten bij The 'River'  van een goed glas wijn, een heerlijke lunch of diner en vervolgens in het restaurant in de avonduren van een culinair diner. Er is sprake van onthaasten of een gezellige middag of een avondje uit met een dierbare vriend(in). Ook worden er veel zakelijke lunches en diners bij The River gereserveerd.Tevens staat The River open voor ondernemers die met hun personeel en relaties een bedrijfsborrel komen geven. ,,We hebben hier een perfecte en sfeervolle locatie voor'', aldus Thomas Stevens. ,,Hetzelfde geldt voor businessclubs van verenigingen, lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Iedereen kan bij ons in groepsverband terecht om ons restaurant, de service en de gerechten te ervaren''.

Heeft u al gereserveerd voor de luch of diner tijdens Kerst? U kunt reserveren via 070-2142060 of [email protected] Restaurant The River, Kerkstraat 60, 2271 CT VOORBURG. 070 – 214 20 60. Zie ook de gelijknamige Instagram en Facebook pagina. Meer informatie is ook te vinden op de website

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad