Tumult bij duel van mannen Cartouche

16 April 2018, 11:29 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Een enerverend duel tussen Laren en Cartouche waarin werkelijk van alles gebeurde. Dat was de conclusie van het duel van heren-1 van Cartoche van gisteren.  Het begin was van beide kanten afwachtend, maar toen Laren de 1-0 scoorde, brak de wedstrijd open. Cartouche kwam in de eerste helft nog op gelijke hoogte via een goal van Yorick van de Vis.

Na rust had Cartouche de beste kansen, maar bleef het lang gelijk.
Cartouche kwam via Van de Vis weer op voorsprong, maar 10 minuten voor tijd werd het via een strafbal weer gelijk.

De slotfase was erg tumultueus. De gasten uit Voorburg kregen een strafbal die in eerste instantie gemist werd. De keeper bewoog echter te vroeg, zo oordeelde de scheidsrechter, waardoor Timmo voor een tweede keer mocht aanleggen en dit keer niet faalde: 2-3.

In z'n frustratie verloor de keeper van Laren z'n hoofd en moest met een rode prent inrukken. Zonder keeper kreeg Laren nog een strafcorner te verwerken die door Doorman werd binnen gepusht.

De groenhemden vertrokken uiteindelijk met een 2-4 winst huiswaarts en maken zich op voor de derby tegen kz.