Voorburger Nathan Aké nu 45 miljoen waard....

mainImage
Voorburger Nathan Aké nu 45 miljoen waard....

Het begint er meer en meer op te lijken dat er een droomtransfer in het verschiet ligt voor Nathan Aké uit Voorburg die zijn huidige werkgever AFC Bournemouth al in de winterstop zou kunnen verlaten.

Het boulevardblad The Sun schrijft dat de gehele top van de Premier League concrete interesse heeft voor de handtekening van de centrumverdediger die opgroeide bij Wilhelmus aan de Westvlietweg.  Chelsea verkocht hem aan zijn huidige club, maar beschikt over een terugkoopclausule ter waarde van liefst 45 miljoen euro. De Blues willen die naar verluidt lichten, maar krijgen concurrentie van Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur.

Oefenmeester Eddie Howe van Bournemouth liet eerder weten over alle transfergeruchten: "Ik denk dat het een compliment is naar Nathan toe. Hij is het toonvoorbeeld van consistentie. Hij heeft alle individuele prijzen na het afgelopen seizoen gewonnen en heeft die vorm meegenomen naar het huidige seizoen. Alle speculaties, de clubs waarbij hij genoemd wordt, dat is een goed teken. Maar dat betekent niet dat we hem gaan kwijtraken. Hij is een massive part van waar we mee bezig zijn."

Bron Soccer News.


Foto: Digitaal Dagblad