Forum Sport verlengt contract met Dennis den Turk

18 January 2020, 19:12 uur
Sport
mainImage
Ap de Heus
Forum Sport-trainer Dennis den Turk zet zijn handtekening op het vaantje voor de 'Jeugspeelster van de Week', Veerle Mulder. (foto Ap de Heus)

Het bestuur van Forum Sport en trainer Dennis den Turk hebben overeenstemming bereikt voor een verlenging van het contract met 1 jaar. Tot einde seizoen 20-21. Dennis den Turk gaat dan aan zijn vijfde seizoen beginnen bij Forum Sport. De eerste drie jaar was Dennis assistent trainer bij Bas Steffens. Volgend seizoen wordt dus het 2e seizoen dat Dennis als hoofdtrainer aan de Voorburgse 1e klasser (zaterdag) is verbonden.

Dennis kent een rijke historie als voetballer. Vele jaren als profvoetballer met eredivise ervaring bij AZ en ADO Den Haag. Later als trainer actief bij de jeugd opleiding van AZ, bij ADO, in China en dus nu alweer zijn 5e jaar bij Forum Sport.

“ We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Dennis invulling geeft aan het technisch beleid bij Forum Sport. Zijn instelling, de samenwerking met spelers en staf, en de communicatie met de technische commissie onder leiding van Andre Saurwalt is prima. Ook de manier van voetballen die Dennis voorstaat spreekt ons aan”, aldus voorzitter Jean Nederlof.

Naast Dennis den Turk is ook overeenstemming bereikt met Marcel L’ Ami als assistent trainer. Marcel is al meer dan 10 jaar als trainer aan Forum Sport verbonden. Het bestuur spreekt met de verlenging zijn vertrouwen uit in dit trainers duo en heeft er ook alle vertrouwen in dat dit sportieve successen gaat opleveren. De gesprekken met de andere trainers van selectie elftallen bij  zowel de senioren als de jeugd zijn opgestart.