Moeizame zege mannen Cartouche

9 April 2018, 15:28 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De mannen van Cartouche boekten een moeizame overwinning. De gasten uit Groningen waren duidelijk voor de punten gekomen en dat leidde tot een eerste helft die op en neer ging. Het was Groningen dat in die periode de meeste aanspraak maakte op de openingstreffer, maar miste in de afronding enige scherpte. Omdat Cartouche ook niet tot scoren kwam bleef de 0-0 op het scorebord staan.

In de tweede helft een sterker Cartouche met de controle over het duel. Als de veldkansen er dan niet ingaan, kan het altijd nog vertrouwen op de strafcorner. Timo Goor maakte de 1-0. Daarna verdubbelde Steven Doorman de voorsprong en leek de wedstrijd wel gespeeld. Ware het niet dat Groningen het 5 minuten voor tijd spannend maakte door de aansluitingstreffer te maken.

De punten bleven echter in Voorburg, maar van een makkelijke middag was geen sprake.