Matig Forum Sport onderuit

2 September 2018, 09:25 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Voorschoten 97 (za) wint verdiend van matig spelend Forum Sport: 1-0 Een matig spelend Forum Sport verloor haar 1e bekerwedstrijd met 1-0 van een sterker, gemotiveerder Voorschoten 97.

Maar dat zag er in de 1e helft nog niet naar uit. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht met aan beide kanten even zovele grote kansen.

Aan Forum Sport kan moest Mustava Frederik al na 15 minuten geblesseerd afhaken. Het leek op een hamstring blessure.

Vervanger aan Voorburgse kant was Brian de Jong.

In de 20 minuut een grote kans voor Forum Sport, gelegenheid rechter vleugelverdediger Hugo van Diepenbeek kwam door op rechts en gaf een strakke voorzet op Leo Dijkhuizen, die de kans niet wist te benutten.

Een paar minuten later een minstens zo grote kans aan Voorschoten kant voor Oualid Maatoug, alleen voor de keeper, ook deze kans werd gemist.

In de 26e minuut een vrije trap voor Forum Sport op de 16 meter nadat Joshua Steenvoorden onreglementair was gestopt. Gino Lauwers nam de vrije trap maar schoot hard in de muur.

De eerste helft was bijna afgelopen toen Voorschoten een grote kans kreeg op de 1-0. Keeper Jouvenaar had de bal niet vast en de scrimmage daarna werd ternauwernood door Forum Sport gewonnen.

In de laatste minuut een hard schot van Gino Lauwers op het Voorschoten doel. Keeper Justin van Look tikte de bal knap uit de kruising.

Ruststand 0-0.

Na de pauze een beter Voorschoten 97. Forum Sport verloor teveel duels en het elftal speelde onder  de maat. Vooral de oudere, meer ervaren spelers aan Forum Sport kant, gaven niet thuis.

Voorschoten combineerde er lustig op los en het was te danken aan keeper Jurriaan Jouvenaar dat de 0-0 bleef staan..

Na twee wissels aan Forum Sport kant (Mark du Chatinier eruit voor Abdelhak Bojaada en Leo Dijkhuizen eruit voor Edoardo Saurwalt werd het dan toch 1-0 voor Voorschoten 97.

Shemiel Constancia werd in de 74e minuut in de diepte aangespeeld en passeerde beheerst keeper Jurriaan Jouvenaar. 1-0.

Forum sport zette daarna nog wel aan en kreeg een aantal kansen maar vond steeds weer de uitblinkende keeper Justin van Look op haar weg.

Bij Forum Sport was er 1 speler die opvallend goed presteerde. Dario van Breukelen (vorig jaar nog Forum Sport JO19 ) speelde een puike partij!

Aan het trainersduo Bas Steffens en Dennis den Turk de taak om Forum Sport klaar te stomen voor de competitie. Er is nog veel werk te verrichten!