Frustraties bij mannen Cartouche

30 April 2018, 09:36 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Een frustrerende middag voor de mannen uit Voorburg. Uit bij de nummer laatst van de poule kwam Cartouche niet verder dan een gelijkspel. Leonidas beperkte zich tot verdedigen en daar hadden de groenhemden de grootste moeite mee. In een eerste helft, waarin de overtuiging ontbrak, kwamen de bezoekers slechts tot een handjevol kansen. De grootste kans werd ook nog eens niet verzilverd. Een toegekende strafbal werd niet benut. Ook de Rotterdammers waren niet bij machte iets te forceren waardoor er na 35 minuten spelen niet gescoord was.

De tweede helft was al niet veel beter. Tot overmaat van ramp vloog een van de spaarzame kansen van Leonidas er ook nog eens in waardoor Cartouche alle zeilen bij moest zetten. De gelijkmaker viel al snel na de openingstreffer. Timo Goor sloeg met z'n backhand de 1-1 binnen. Een winnaar kwam er echter niet meer waardoor vooral de bezoekers teleurgesteld afdropen.

Bron: Cartouche