Voorburgs Dagblad | Zesde editie 'Slimste van Voorburg' groot succes
mainImage

Zesde editie 'Slimste van Voorburg' groot succes

26 februari 2020, 08:03 uur
Algemeen

Onlangs werd alweer de 6e editie van de jaarlijkse pubquiz georganiseerd door Ronde Tafel Voorburg. Ditmaal was het event te gast bij RKAVV op het sportpark de Kastelenring. Ongeveer 350 deelnemers verdeeld over 55 teams streden om de titel ‘Slimste van Voorburg’. Team ‘De Bokkies’ ging er met de titel vandoor. Na de quiz en de loterij met erg fraaie prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende sponsors, was er live muziek en werd er uitgebreid gefeest.

De opbrengst gaat dit jaar naar Festival Unlimited, een interactief funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en hun begeleiders, en Stichting Ambulance Wens, een stichting die is opgezet om de laatste wens van terminale patiënten die afhankelijk zijn van ambulancevervoer in vervulling te laten gaan. Voor deze doelen is ruim 6 duizend euro opgehaald.

"De Ronde Tafel Voorburg dankt alle aanwezigen voor de fantastische avond en de mooie opbrengst voor het goede doel en we zien jullie graag volgend jaar weer terug bij de zevende Slimste van Voorburg", aldus de organisatie. 

 


Foto: PR