Win een prijs met afvalscheiding

1 March 2019, 07:42 uur
Algemeen
mainImage

Veel inwoners van Leidschendam-Voorburg scheiden hun afval al goed. Vindt u het soms ook nog lastig om te bepalen in welke afvalbak een stuk afval thuishoort? Test uw kennis en doe de komende weken mee met onze prijsvraag en maak kans op één van de mooie prijzen!

Hoe werkt het?
Tot 20 maart 2019 verschijnt er wekelijks een nieuwe vragenlijst op deze website (met uitzondering van 27 februari in verband met de voorjaarsvakantie). Iedere week moet u van 5 verschillende producten aangeven in welke afvalbak ze thuishoren. Ook zijn wij benieuwd of u goede tips heeft voor het goed afval scheiden. Deze kunt u (optioneel) in het wedstrijdformulier achterlaten.

Wat kunt u winnen?
Als u alle 5 weken aan de wedstrijd meedoet én alle antwoorden goed heeft, maakt u kans op de hoofdprijs ter waarde van ongeveer 150 euro. U kunt kiezen uit een mooie afvalbak voor het scheiden van afval óf een balkonton met verticale tuin. Met een balkonton kan je op een oppervlak van minder dan 2 stoeptegels 14 tot 16 planten kweken. In het midden van de balkonton zit een wormen-compost-buis waarmee u kleine hoeveelheden GFT composteert.

Naast deze mooie hoofdprijs verloten wij iedere week een sessie van één uur met een afvalcoach onder alle deelnemers aan de wedstrijd. De afvalcoach komt bij u thuis langs en geeft praktische tips voor het goed scheiden van afval in uw keuken en huishouden.

https://www.lv.nl/win-een-afvalbak-balkonton


Door: Gemeente Ldam- Vbg