Speciale felicitaties voor duikvereniging Sub Marine Stars

13 December 2018, 12:25 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Desmond van Santen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) was onlangs te gast op de wekelijkse zwembadavond en aansluitende clubborrel van de Leidschendamse vereniging om hen te feliciteren met hun 40-jarig jubileum.Hierbij hoort natuurlijk een cadeau en voorzitter Annet Kater mocht in aanwezigheid van bijna alle leden een mooie beachflag met de verenigingsnaam in ontvangst nemen.

Daarmee sluit de vereniging een actief jubileumjaar af, waarin de speciaal opgerichte lustrumcommissie hard heeft gewerkt om er door middel van uiteenlopende activiteiten een bijzondere viering van te maken.

Zo werden een duikreis naar Egypte, duikweekend in Zeeland met uitgebreide barbecue, onderwaterspeurtocht, Blijdorp-rondleiding en drukbezochte reünie-feestavond georganiseerd. Bovendien kregen alle leden een handige omkleedponcho met geborduurd SMS-logo.

Dit alles past helemaal binnen de gezellige verenigingssfeer, want met ruim 70 enthousiaste leden is de vereniging zelfs na 40 jaar nog springlevend. Er wordt in het winterseizoen elke dinsdagavond getraind in zwembad De Fluit en in het zomerseizoen op de zondagochtenden in Zeeland gedoken.

Daar is het onderwaterleven zo boeiend, dat het nooit verveelt, maar ter afwisseling wordt er soms in zoet water een duik georganiseerd. In september starten jaarlijks de nieuwe duikopleidingen en kan er een proefduik worden gemaakt, maar heb je al een duikbrevet en wil je tussendoor kennismaken met de vereniging dan is dat altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.submarinestars.nl.

Bron: Sub Marine Stars