'Schrijf je in voor benefietdiner voor Hospice Het Vliethuys'

mainImage
'Schrijf je in voor benefietdiner voor Hospice Het Vliethuys'

Het Vliethuys Diner 2018, waarvan de opbrengst ten goede  komt aan Hospice Het Vliethuys, komt er in oktober weer aan. U kunt zich hiervoor nog altijd inschrijven.

,,Ook dit jaar wordt er voor Hospice het Vliethuys een bijzonder diner georganiseerd. Het belooft een mooie happening te gaan worden. We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar'', vertelt mede-organisatrice Marianne Toorens namens het Hospice, die samen met Bart Bakker belast is met de verkoop van de tafels en couverts.

,,De opbrengst hiervan gaat in een aparte pot, waaruit het verblijf wordt betaald van bewoners van het Vliethuys, die daartoe zelf niet in staat zijn'', vult Bart Bakker aan. ,,Hospice het Vliethuys biedt zorg en ondersteuning aan mensen die ziek zijn en een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden''.

Er wordt gekookt door de topkoks van: restaurant Villa La Ruche, Brasserie de Koepel, restaurant Savarin, restaurant Elea, restaurant bij Erik. Ook dit jaar weer bij het Veurs Voorburg, dat met hun leerlingen en hun mentor ieder jaar weer een groot aandeel hebben in het succes van ons diner.

Het diner vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018,  Vanaf 17.30 uur bent u welkom, aanvang diner 18.00 uur. Locatie: Aula van het Veurs Voorburg, van Horvettestraat 3 Voorburg De kosten voor het Diner zijn €125,00

Inlichtingen en reserveren kan via Marianne Toorens via email: [email protected] en Bart Bakker via [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad