Nieuwe rolstoelen dankzij Stimuleringsfonds Rabobank

mainImage
Nieuwe rolstoelen dankzij Stimuleringsfonds Rabobank

Ouderen van WZH Schoorwijck aan de Zaagmolenstraat in Leidschendam hebben dankzij een toekenning uit het Stimuleringsfonds van de Rabobank Regio Den Haag een viertal nieuwe rolstoelen cadeau gekregen. Tijdens een gezellig samenzijn werden de rolstoelen, onder toeziend oog van een delegatie van WZH en de Rabobank, door de ouderen onlangs in gebruik genomen.

,,Op deze wijze laat de Rabobank zijn sociaal maatschappelijk betrokkenheid zien’’, reageert Bert van Vliet, rayondirecteur van de Rabobank Regio Den Haag. ,,Je kan als klant lid worden van de Rabobank. Deze betrokkenheid kan verder gaan door lid te worden van de ledenraad waardoor je onder andere actief kunt zijn in commissies zoals het Stimuleringsfonds. De commissie komt vier keer per jaar bij elkaar, waarbij dan de aanvragen voor een bijdrage uit dit fonds worden besproken en beoordeeld’’.

Bijdrage

De vier rolstoelen kwamen dus in aanmerking voor een bijdrage uit het Stimuleringsfonds. ,,Hierdoor kunnen de ouderen met behulp van vrijwilligers bijvoorbeeld naar buiten toe’’, aldus Bert van Vliet. ,,We hechten er waarde aan dat iedereen zo lang mogelijk actief aan de maatschappij kan deelnemen. Het geeft ons als Rabobank voldoening dat we in samenspraak met onze leden op deze wijze hierin een rol kunnen spelen’’.Bert van Vliet bij één van de rolstoelen.


Foto: Digitaal Dagblad