Fruits de Mer nieuwe uitdaging voor Stephan Nihot

mainImage
Fruits de Mer nieuwe uitdaging voor Stephan Nihot

Visrestaurant Fruits de Mer wordt per 1 augustus voortgezet door de ambitieuze Stephan Nihot, die ook restaurant Donati aan de Parkweg runt. De jonge horecaondernemer heeft dan twee restaurants met ieder een eigen identiteit . In een interview legt hij zijn beweegredenen van de opmerkelijke overname uit.

,,Het wordt een mooie uitdaging’’, zegt Stephan Nihot. ,,We hebben er veel zin in. Het eerste doel is om Fruits de Mer van een nieuwe menukaart te voorzien waarmee we 1 augustus van start gaan. Uiteraard blijven wij een visrestaurant maar ook een pasta of vleesgerecht is bij ons op de kaart te vinden. Hoewel het concept grotendeels in tact blijft willen wij met kwalitatieve en verse producten toch een prijstechnische laagdrempeligheid creëren''.

Uitstraling

Naast voornamelijk  organisatorische veranderingen zal Fruits de Mer dezelfde uitstraling behouden. ,,Het is een geweldige zaak’’, aldus Stephan.  ,,Ik wil mijn voorgangers daarom een compliment uitbrengen. Met de vorige eigenaar John Prins is de overname  perfect geregeld en afgehandeld. Wij zijn hier bijzonder blij mee. Voor ons is het prettig om op deze voet verder te gaan er staat tenslotte een mooi concept en een mooie zaak We hebben de ambitie om een huiskamer gevoel te creëren en voor ieder wat wils te bieden. In het restaurant hebben wij circa 45 zitplaatsen en daarnaast hebben wij een klein terras in de Herenstraat (voorzijde) en een mooi zonnig terras aan de achterkant. Wij hebben  inmiddels veel positieve reacties ontvangen . Ik ben er van overtuigd dat we er een succes van gaan maken. Iedereen zal met een tevreden gevoel de deur uitgaan’’.

Donati

Stephan  heeft dus vanaf 1 augustus twee zaken. ,,Ik ga zelf in de keuken van Fruits de Mer staan’’, legt hij uit. ,,Mijn huidige team zet het inmiddels ingeburgerde concept van Donati voort. Onze gasten  zullen er niets van merken. Het restaurant loopt bijzonder goed.  De afgelopen periode hebben wij rustig kunnen toewerken naar deze uitbreiding. Ik kan Donati met een gerust hart overlaten aan het team''.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad