Voorburgs Dagblad | ‘Het Goed’ sluit voorgoed

‘Het Goed’ sluit voorgoed

mainImage

Na bijna negen jaar sluit Het Goed Leidschendam-Voorburg zijn deuren. Zaterdag 07 september is de laatste dag dat er in deze vestiging van het kringloopwarenhuis nog gewinkeld kan worden. Op andere plaatsen in Zuid-Holland (zoals Vlaardingen, Schiedam en Hoogvliet) blijft Het Goed gewoon geopend. Om alle klanten nog eenmaal extra goed te laten profiteren, begint maandag 2 september de grote opheffingsuitverkoop met 50% korting op het gehele assortiment.

Wie herbruikbare goederen wil inleveren, kan hiervoor nog tot en met vrijdag 23 augustus terecht bij Het Goed Leidschendam-Voorburg. Tot en met deze dag worden goed herbruikbare spullen ook nog thuis opgehaald. De thuisbezorgservice voor de laatste aankopen bij Het Goed Leidschendam-Voorburg gaat door tot en met zaterdag 7 september.

‘Samen maakten we Het Goed Leidschendam-Voorburg’

Het Goed dankt alle mensen die de afgelopen negen jaar hun spullen naar De Star 9 hebben gebracht. Samen met alle kopers hebben zij ervoor gezorgd dat een groot aantal mensen werkervaring hebben kunnen opdoen, om uiteindelijk een betere kans te krijgen om een baan te vinden bij een regulier bedrijf. ‘Samen maakten we Het Goed Leidschendam-Voorburg’ is dan ook de afscheidsboodschap. Van maandag 2 september tot en met zaterdag 7 september 16.00 uur is iedereen nog van harte welkom om te profiteren van de laatste koopjes met 50% korting op alle artikelen.