Voorburgs Dagblad | Zaterdag 2 november: DinoDag In de Bogaard

Zaterdag 2 november: DinoDag In de Bogaard

mainImage

Altijd al oog in oog willen staan met een levensechte dinosaurus? Op zaterdag 2 november komen de dino’s voor 1 dag weer tot leven in Winkelcentrum In de Bogaard. Geniet tussen 12.00 en 16.00 van de shows, de speurtocht, het springkussen, laat je schminken, neem een glittertattoo, ga op de foto en volg een workshop foamclay!

Dinoshows en Meet&Greet

Beleef de prehistorie opnieuw en geniet op het Bomenplein van een show waarin ranger Al je kennis laat maken met de levensgevaarlijke T-REX! Durf jij nog dichter bij de dino te komen? Ontmoet in de Prinsenpassage de gigantische T-REX en zijn vriend Velociraptor en ga samen met hen op de foto. Een ervaring om nooit te vergeten. Trek jij je mooiste dino-kleren aan?

Speurtocht, springkussen en workshop

Voor alle dino-fans is een speurtocht uitgezet. Ga in de etalages op zoek naar letters. Heb je alle letters gevonden? Lever je kaart in en ontvang een leuke attentie.

Na het zoeken kun je je op het Bogaardplein lekker uitleven op het springkussen. Liever meedoen met een workshop? Maak dan van foam-clay jouw eigen dino.

Schminken, glittertattoo en fotografie

Laat je schminken, neem een dino-glittertatoeage en ga vervolgens op de foto bij het groene doek. De foto’s zijn na deze dag gratis te downloaden op de facebookpagina van winkelcentrum In de Bogaard. Kortom: een gezellige Dino-middag uit voor het hele gezin!

Aan al deze activiteiten kan kosteloos deelgenomen worden! Kijk op de Facebookpagina van Winkelcentrum In de Bogaard of op www.indebogaard.nl voor de laatste informatie