Voorburgs Dagblad | Witte Kerst bij restaurant Volle Maan

Witte Kerst bij restaurant Volle Maan

mainImage

Zowel Kerstavond, eerste als tweede Kerstdag kan iedereen aan de vijver bij de Mall of the Netherlands bij restaurant Volle Maan terecht in een prachtige ambiance voor een uitgebreid Kerstontbijt of een overweldigend Kerstdiner.

Bij restaurant Volle Maan is het dan ook mogelijk om nu te reserveren voor de kerstdagen. In een sfeervolle omgeving kan men deelnemen aan een uitgebreid kerstontbijt en in de avonduren aan een vijf gangen kerstdiner met live-muziek. Traditiegetrouw is er voor de jonge gasten een speciaal menu vastgesteld.  Vanaf half november is Volle Maan geheel in kerstsfeer versierd. Dit is in aanloop naar de mogelijkheid tot het houden van de kerstborrels in december. Overdag voor A la carte lunch of voor een kop koffie of een borrel, is Volle Maan overigens gewoon geopend.

IJsbaan

De opening van de nabije gelegen ijsbaan vindt op vrijdag 8 november plaats. Dit is alweer voor het zestiende jaar. De opbouw van de ijsbaan is deze week begonnen. Tijdens de kerstdagen is er op de ijsbaan sprake van een verrassingsact die voor jong en oud moeite de moeite waard is. Zowel tijdens het kerstontbijt als het diner kunnen de gasten van Volle Maan gratis gebruikmaken van de ijsbaan.

Klik hier voor alle kerstarrangementen verder op https://www.vollemaan.nl/kerst/

Wenst u te reserveren, of heeft u vragen neem gerust contact op met onze afdeling reserveringen via 015-251 69 75 of via [email protected]

 


Door: Bart Bakker