Voorburgs Dagblad | Vlietdagen: BLOCKJAM voor jongeren

Vlietdagen: BLOCKJAM voor jongeren

mainImage

Na een succesvolle eerste editie in 2018 bij de skatebaan in Leidschenhage, zal BLOCKJAM dit jaar weer plaatsvinden in de gemeente Leidschendam-Voorburg. BLOCKJAM is hét evenement dat voor en door jongeren afkomstig uit de wijk wordt georganiseerd. Initiatief nemer Stichting Aight, in samenwerking met Gemeente leidschendam-Voorburg en Vlietwensen, jongeren en wijkgerichte organisaties, organiseren tijdens de zomer dit gratis cultureel, creatief, informatief en sportief wijkevenement en pakken groots uit met veel leuke optredens, workshops, open podia en nog veel meer activiteiten. Denk daarbij aan DJ, rap, breakdance- en streetdance workshops/competities en graffiti workshops.

Op het open podium zullen gedurende de dag verschillende optredens plaatsvinden van bandjes, zangacts, rappers, dansgroepen en nog veel meer. Talenten uit de wijk krijgen de kans hun skills te laten zien.

Dus houdt je van zingen, dansen, muziek maken of heb je een andere gave act? Kom vandaag naar park VFreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg. 


Door: Bart Bakker