Voorburgs Dagblad | Veel reacties op verdwijnen 'A Walk in the Park'

Veel reacties op verdwijnen 'A Walk in the Park'

mainImage
"We kunnen echt niet anders, want de kosten zijn enorm uit de hand gelopen", lacht Dave Fisser als de bekende boer met kiespijn.

De publikatie in Voorburg Dagblad dat het populaire evenement 'A Walk in the Park' voor 2020 niet meer op de evenementenkalender staat van de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft op social media veel reacties losgemaakt. De tendens is dat veel inwoners hierover bijzonder teleurgesteld zijn en dat zij zeer te spreken waren over het evenement. Organisator Dave Fisser heeft ook de Facebook-pagina van 'A walk in the Park' gereageerd. Niet alleen met een afscheidsvideo maar ook met de volgende tekst:

"2019 was voor ons een jaar met een grote lach en dikke traan. Richting de 20.000 bezoekers bezochten de veruit meest succesvolle edtie tot nu toe. Helaas namen door deze groei de kosten voor het gratis festival drastisch toe en liepen andere inkomsten terug, waardoor het voor ons financieel onverantwoordelijk is geworden nog verder te gaan".

"In alle hectiek daarna zijn wij vergeten om iedereen die de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd aan ons festival hartelijk te bedanken. De ouderen die naar de Meezingbrunch kwamen, de jongeren die kwamen sporten of kwamen optreden bij het Local Heroes Festival. De kinderen die naar het kidspark kwamen, de culinaire fijnproevers die het Stads Walking Dinner bezochten, de Veteranen die Veteranendag bezochten, de kerkgangers op zondagaochtend en de duizenden mensen die kwamen genieten van optredens van lokale, regionale en nationaal bekende artiesten als o.a. Trijntje Oosterhuis, Anita Meyer, Xander De Buisonjé, Berget Lewis, Ellen ten Damme, O'G3NE en Shirma Rouse".

"Verder bedanken we alle productie- en horecamedewerkers, leveranciers, artiesten, theatermakers, vrijwilligers, bestuursleden en iedereen die wij hier vergeten. Graag nodigen wij jullie uit om nog 1 allerlaatste keer mee te genieten van de allerleukste beelden van de afgelopen 5 jaar vol met lachende gezichten". 

"Wij wensen jullie allemaal een prachtig 2020! We'll meet again, don't know where, don't know when". 


Foto: Voorburgs Dagblad