Voorburgs Dagblad | ‘Vatel gaat visitekaartje afgeven’

‘Vatel gaat visitekaartje afgeven’

mainImage
De vakdocenten Miranda Hanemaaijer en Sjaak Waasdorp in de keuken van de Francois Vatelschool tijdens de Open Dag.

De circa 150 gasten van het Onderwijs Debat Haaglanden, dat komende woensdag in de Francois Vatelschool plaatsvindt, gaan in de watten worden gelegd. De schooldirectie, docenten en leerlingen zullen namelijk voor een passende ontvangst en netwerkbijeenkomst gaan zorgen. Daarbij zal het profiel ‘Horeca, Bakkerij & Recreatie’ (HBR) goed zichtbaar worden, want maar liefst achttien leerlingen gaan samen met de docenten Miranda Hanemaaijer en Sjaak Waasdorp hun uiterste best doen dat het de gasten aan niets zal ontbreken.

,,We beginnen in onze ruime keuken al vroeg met alle voorbereidingen’’, vertelt  Miranda Hanemaaijer. ,,Met een tiental leerlingen zal er hard worden gewerkt om ons visitekaartje af te geven als gaat om heerlijke culinaire hapjes. Tevens zullen diverse leerlingen de ontvangst voor hun rekening nemen en tijdens de netwerkbijeenkomst de hapjes en drankjes gaan uitserveren. Het is schitterend dat zo’n groot debat bij ons op school wordt gehouden. We zullen aan iedereen laten zien waar toe de ‘Vatel’ in staat is’’.

“We hebben er met z’n allen zin in’’, vult Sjaak Waasdorp aan. “Dit is een mooi moment om veel gasten met de Francois Vatelschool kennis te laten maken en onze mogelijkheden te laten ervaren. Reken maar dat we trots zullen zijn op onze leerlingen".

  


Door: Bart Bakker