Voorburgs Dagblad | Unieke winterse beleving bij Savarin

Unieke winterse beleving bij Savarin

mainImage

Vier de feestmaanden groots met Savarin on Ice bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Savarin biedt haar gasten de ultieme ervaring van een ice bar, gecombineerd met borrels, lunch en diner. Arrangementen zijn te reserveren vanaf €45,- per persoon tussen 9 december 2019 en 12 januari 2020.

De ice bar, de trend van het moment, komt naar Savarin. Geniet van de Winterse sferen onder het genot van een wintercocktail, warme chocolademelk met een scheutje rum, glühwein of een warm glaasje jägerthee! Savarin’s ice bar is een afgesloten ruimte waar het meubilair, de bar en de muren van ijs zijn gemaakt. Vergeet daarom niet om een warme jas aan te trekken, want het is wel -10 °C.

Savarin biedt haar gasten een unieke en culinaire ervaring met diverse mooie borrel- en dinerarrangementen bestaande uit heerlijke winterse gerechten en bijpassende dranken.

Naast exclusievere winterse gerechten kan men ook genieten van een stamppottenbuffet of een winterbarbeque.

Meer informatie? Neem eens een kijkje op de website van Savarin. Direct reserveren? Ook dat kan via de website, via email: [email protected] of telefonisch via 070 30 76 074.


Foto: Savarin