Voorburgs Dagblad | Unieke reis van wijn & spijs bij Savarin

Unieke reis van wijn & spijs bij Savarin

mainImage
Foto Savarin.

Savarin organiseert op vrijdag 12 april de reis van wijn & spijs. Wat kunt u verwachten van deze unieke reis van wijn & spijs?

Ø  Een unieke wijnproeverij met als hoogtepunt Mouton Rothshild 1994

Ø  Begeleiding door een internationale wereldwijd-gerespecteerde wijnmaker Antinori!  
Antinori zal worden ingevlogen speciaal voor deze unieke reis van wijn & spijs! 

Ø  Gepresenteerd door de enige Nederlandse Europees sommelierkampioen
Edwin Raben! 

Ø  Sprankelend aperitief

Ø  Afsluitend 7-gangen walking dinner

Ø  Big bottle wijnarrangement

Voor € 150,- per persoon beleeft u deze reis van wijn & spijs bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Reserveer op tijd. Wij hebben maar een beperkte beschikbaarheid. Voor meer informatie kijkt u op https://www.savarin.nl/nl/jubileum-savarin.html

Op 7 januari 1994 opende restaurant Savarin voor het eerst zijn deuren op de Haagweg in Rijswijk. Na inmiddels 25 jaar van culinair genieten, is Restaurant Savarin een totaalpakket geworden: Restaurant, Hotel & Spa Savarin  &L'Entrée Bar|Café|Societé. We vieren 25 jaar Savarin en organiseren iedere twee maanden een echte beleving die u als liefhebber niet mag missen.

Restaurant, Hotel & Spa Savarin beschikt over de Gouden Green Key certificaat. De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

 

 


Door: Savarin