Voorburgs Dagblad | Sinterklaas-voorstelling in Het Veur

Sinterklaas-voorstelling in Het Veur

mainImage

Op 24 november wordt in het Veur Theater een grote Sint Nicolaas-theatershow gehouden met als titel 'Sint en de Stiekeme Verstekeling'. Op 23 november is er een voorstelling in Forum Kwadraat. De kaartverkoop hiervan verloopt via het Veur Theater. 

Sint en de Stiekeme Verstekeling gaat over Pietje Puk die een hele grote wens heeft : ze wil heel graag voor de kinderen in Nederland een liedje zingen, maar gaat dit wel goed komen? Deze vrolijke voorstelling met vrolijke liedjes wordt opgevoerd op zaterdag 23 november in Sporthal Forum Kwadraat in Voorburg die speciaal voor de voorstelling om is gebouwd tot theater. De voorstellingen zijn om 13:30 uur en 16:00 uur en duren ongeveer 60 minuten. De kaartjes à € 10,25 per persoon, exclusief administratiekosten, zijn verkrijgbaar via www.het veurtheater.nl. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf circa 4 jaar tot 99 jaar.

De voorstellingen op 24 november in Het Veur Theater zijn reeds uitverkocht. Ook dit jaar organiseert de Hoogvliet weer een tekenwedstrijd waarbij je kans maakt op kaartjes voor de voorstelling. Door de kleurplaat van Hoogvliet zo mooi mogelijk in te kleuren en in te leveren, maak je kans op vrijkaarten voor de voorstelling van "Sint en de Stiekeme Verstekeling" in Sporthal Forum Kwadraat (23 november). De kleurplaten kan je ophalen en tot en met zondag 17 november inleveren bij de volgende winkels van Hoogvliet: Leidschendam Voorburg : Herenstraat , Mgr. van Steelaan, Essestein en Damstraat, Den Haag : Ypenburg. Rijswijk : In de Bogaard, Landelaan (Dr. Colijnlaan) en Ravesteijnplein.