Op 7 januari 1994 opende restaurant Savarin voor het eerst zijn deuren op de Haagweg 114 in Rijswijk. Na inmiddels 25 jaar van culinair genieten, is Restaurant Savarin een totaalpakket geworden: Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Echter, deze zilveren mijlpaal was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van u, onze Savarin Ambassadeur. Hier zijn wij zeer dankbaar voor en daarom gaan wij ons 25 jarig jubileum heel het jaar door vieren!
Wij organiseren iedere twee maanden een echte beleving die u als liefhebber niet mag missen.
Savarin organiseert op vrijdag 12 april 2019 de reis van wijn & spijs!Wat kunt u verwachten van deze unieke reis van wijn & spijs:
Ø Een unieke wijnproeverij met als hoogtepunt Mouton Rothshild 1994
Ø  Begeleiding door een internationale wereldwijd-gerespecteerde wijnmaker Antinori!  
Antinori zal worden ingevlogen speciaal voor deze unieke reis van wijn & spijs! 
Ø  Gepresenteerd door de enige Nederlandse Europees sommelierkampioen
Edwin Raben! 
Ø Sprankelend aperitief
Ø Afsluitend 7-gangen walking dinner
Ø  Big bottle wijnarrangement 
 
En om in de sfeer van onze hoogtepunten te blijven hebben wij onze proeverij verdeeld in 7 wijnen met ieder haar eigen verhaal en betekenis.
2019 - OMDAT HET MO(E)ST 
De nieuwe en jonge generatie doet zijn intrede, te jong om te drinken maar klaar voor de volgende 25 jaar. 
Sorbet van druiven
2018 - WIT MET PIT 
De opening van onze nieuwe huiskamer L'Entrée bar|café|societé. 
Paul Jaboulet Aîné Viognier Secret de famille – Vin de France, Frankrijk
2011 - KRACHTIG WIT OM BIJ IN SLAAP TE VALLEN 
De opening van hotel & spa Savarin.
Tormaresca PietraBianca Chardonnay – Puglia, Italië
2008 - UNIQUE & NIEUW WIJNHUIS 
Aanschaf Huize Zuidhoorn.
Guado al Tasso – Bolgheri, Italië 
2006 - GROOT ROOD 
Savarin verdubbeld de capaciteiten van het restaurant. 
Pian delle Vigne Vignaferrovia – Toscane, Italië
2002 - UITDAGEND ROOD 
Savarin verhuisd van de Haagweg naar de Laan van Hoornwijck. 
Prunotto Pian Romualdo Barbera d’Alba  – Piemonte, Italië
1994 - MOUTON ROTHSCHILD '94 
Savarin opent zijn deuren op de Haagweg. 
Château Mouton-Rothschild – Bordeaux, Frankrijk
Tijdens het diner schenken wij wijnen uit “big bottles”:
Tataar van zalm, kimchi en gemarineerde frisse groenten 
Tormaresca Chardonnay, Puglia, Italië
*** 
Tranches rauw gemarineerde rundersukade, gepocheerd kwarteleitje, truffelvinaigrette, krokantje van zuurdesem met Reypenaer en rozemarijn  
Antinori San Giovanni della Sala Classico Superiore, Umbrië, Italië
*** 
Langoustine, salade van Citrus en venkel, pastinaakkrokant, dressing van yuzu en soja 
Tormaresca Calafuria rosato, Puglia, Italië
*** 
Duif, rode biet, pompoenchutney en een saus van 5 spices  
Antinori Le Maestrelle, Toscane, Italië
*** 
Kalfslende, witte Hollandse asperges, doperwten, mint, fondantaardappeltje en  jus van rode wijn 
Antinori Le Maestrelle, Toscane, Italië
*** 
Savarin unieke kaaspresentatie van de vijf mooiste Franse kazen
« Un dessert sans fromage, est une belle à qui il manque un œil » 
Antinori Aleatico, Toscane, Italië
***
Millefeuille van aardbeien, crème suisse, aardbeien-vlierbloesemsorbet 
Antinori Aleatico, Toscane, Italië
Voor € 150,- per persoon beleeft u deze reis van Wijn & Spijs bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Reserveer op tijd! https://www.savarin.nl/nl/jubileum-savarin.html
Door: Savarin