Voorburgs Dagblad | Roos van Voice Kids Special Guest

Roos van Voice Kids Special Guest

mainImage
Roos Steenbergen (foto PR).

Zaterdag 18 mei is de Slotavond van seizoen 2018/2019 Open Podium Talentenloods voor jeugd tot en met 21 jaar. Special Guest is Roos Steenbergen. Zij volgt Roan Pronk op (een van de hoofdrolspelers in de musical Billy Elliot), omdat Roan zich aan het voorbereiden is op zijn vervolgstudie in Londen.

Roos heeft net het avontuur Voice Kids achter de rug in het team van Marco Borsato. Op deze Slotavond worden de Final Two Talents bekend gemaakt en bepaalt het publiek wie de Publieksprijs krijgt. Roos zal de Publieksprijs overhandigen en natuurlijk ook zelf zingen! De optredens bestaan uit muziek van meeslepende pop tot klassiek verbonden met het Huygensfestival, dans waar de energie van afspat en een premiere van een gloednieuw tweede boek van Konijnenpluisjeboterhamtarantularrrrr. Presentator Angelique Schipper wordt geassisteerd door niemand minder dan Ties Brink, de jonge burgemeester van Madurodam.

De burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Klaas Tigelaar neemt plaats in de jury, samen met voorzitter Talentenloods Paul de Beer en Ilona van Haenen Muziek, die tevens juryvoorzitter is. Kijk voor het hele programma op de website van Talentenloods.nl. Hier staat ook het aanmeldingsformulier voor het nieuwe seizoen. Kaarten voor de Slotavond €7,50 normaal en €5,00 t/m 21 jaar kunnen gereserveerd worden via de website theaterludens.nl. De Slotavond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is het gezellige foyer geopend. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg.


Foto: Roos Steenbergen, foto PR