Voorburgs Dagblad | Romantisch Valentijnsdiner bij ‘Gina’

Romantisch Valentijnsdiner bij ‘Gina’

mainImage

Verras je geliefde op vrijdag 14 februari met een Valentijnsdag of avond bij restaurant Gina op de hoek van de Mall of the Netherlands bij het water. Er zijn bij Gina diverse mogelijkheden voor een romantisch diner. De gastvrijheid en de intieme sfeer komen je dan ook tegemoet, want het restaurant is volledig in ‘Valentijn’ gedecoreerd. Deze avond wordt een speciaal Valentijn shared dining drie-gangen menu voor 24, 50 euro geserveerd. Tevens is het mogelijk om 'a la carte' te bestellen. Uiteraard kun je het menu of de gerechten uitbreiden met een glas Prosecco of een fles champagne. Pak daarom nu je kans en verras je geliefde door hem of haar extra aandacht te geven en in een romantische sfeer in de ogen te kijken.

Ontvang tevens een liefdeslot, zie deze link, en kans op een overnachting in de luxe nieuwe site van Van der Valk Den Haag-Nootdorp.

Maak vooraf een reservering voor een Valentijns-diner in Gina door even te bellen met (070) 301 03 96 of via deze link te reserveren:  http://www.gina.nl/reserveren/

Restaurant Gina, Weigelia 32-34, 2262 AB Leidschendam