Voorburgs Dagblad | Reunie 'Ouwe' Meatpoint bijna uitverkocht

Reunie 'Ouwe' Meatpoint bijna uitverkocht

mainImage

Op zaterdag 16 maart wordt de klok in de Grote Kerk een avond teruggedraaid tijdens de Grote Haagsche Kroegenreunie.Zeven niet meer bestaande kroegen organiseren dan tegelijkertijd hun reunie met de kroegbazen en barmensen van toen.
De deelnemende kroegen zijn de Boomers, Cheers, Hathor (1996-2004), Paljas (tot 2013), de Prins Taveerne en de "ouwe" Meatpoint dus, als Voorburgse dispensatiekroeg, waar ook half stappend Den Haag over de vloer kwam.

Het gaat dan om de periode tussen 1992 en 2004 toen Bert van Dam de eigenaar was en er vele beruchte Voorburgse feestjes hebben plaatsgevonden, zoals bv tijdens Koninginnedag. Elke deelnemer krijgt een eigen area met eigen bar, waardoor de bezoekers een nostalgische kroegentocht kunnen maken langs al deze iconische (oud-)kroegen. 

De deelnemers vaardigen allemaal een oud-DJ af naar het entertainmentprogramma dat vooral in het teken staat van de muziek
uit de eighties en nineties. Namens de Meatpoint draait Jeffrey Huf en er staan veel oude Voorburgse gezichten uit die tijd achter de bar. Er is die avond nog meer Voorburgse inbreng, want piano-entertainer. Captain Midnight sluit de avond in de Grote Kerk af met een set vol gezellige kroegklassiekers.

De Grote Kerk gaat om 19.00 uur open en het feest duurt tot 01.00 uur. Inmiddels zijn bijna 1300 van de 1600 beschikbare kaarten verkocht. Kaarten a E 17,50 kunnen online gekocht worden via www.kroegenreunie.nl of
bij de voorverkoopadressen : Cafe Not Out, Cafe de Kleine Witte, Primera Voorburg, Restaurant de Landbouw of bij Keijzer Belegde Broodjes in de Maliestraat. Aan de deur zijn kaarten 20 euro, mits nog beschikbaar.