Voorburgs Dagblad | Only for Art in Voorburg: Een weekend voor kunstliefhebbers!

Only for Art in Voorburg: Een weekend voor kunstliefhebbers!

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Heb jij altijd al een kunstenaar aan het werk willen zien? Kom dan langs bij Only for Art op 21 en 22 april in Only for Men Voorburg. Diverse lokale kunstenaars tonen hun werk in de winkel. Zaterdag gaat er zelfs een kunstenaar live aan de slag met een kunstwerk!

Het event vindt op zaterdag plaats van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Er zullen meerdere kunstenaars, allen uit de omgeving Voorburg, hun werk tonen.  Daarnaast zal beeldhouwer Guido Sprenkels een aantal beelden tonen in de winkel. Tot slot kun je zaterdag een kunstenaar live een kunstwerk over mannenmode zien maken. Ben jij een échte kunstliefhebber? Dan mag je dit weekend niet overslaan.

Kunstenaars

Er zullen ruim vijftien kunstenaars hun werk tonen en de schilderijen kun je uiteraard ook kopen. De prijzen lopen van €345,- tot aan €3.000. Je vindt onder andere werk van de volgende kunstenaars in de winkel in Voorburg.

Green Babel - Anke van den Berg

Anke van den Berg is een kunstenaar en ontwerper uit Den Haag. Afgestudeerd in Art & Design aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Anke ontwerpt tijdschriften, boeken, merkidentiteiten, websites, animaties, foto's en objecten voor klanten en klanten. Haar werk is te zien in verschillende tijdschriften, galerijen en musea.

Chasse Patate – Yvonne Zomerdijk

Yvonne Zomerdijk heeft na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als grafisch ontwerper, de overstap gemaakt naar beeldend kunstenaar. Haar schilderijen zijn kleurrijk, vol humor en vertellen een verhaal. Haar inspiratie haalt ze overal vandaan. Sinds haar opleiding aan de Hoge school van Amsterdam heeft ze een grote voorliefde voor grafiek en deze grafische kunsten deelt ze graag.

Trains and Boats and Planes - Rik van Iperen

Rik van Iperen is ook afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. In zijn schilderijen ligt de nadruk op schilderen met olieverf. Rust en ruimte zie je terug in zijn werk. Hierbij wordt vooral gebruik gemaakt van pastelkleuren. Natuur en muziek gebruikt hij als inspiratiebron.

Adres

Herenstraat 177, 2271 CE te Voorburg

 


Foto: Digitaal Dagblad