Voorburgs Dagblad | 'Marko Karelse verdient een Michelin-ster'

'Marko Karelse verdient een Michelin-ster'

mainImage
Monique Brus tijdens het hoofdgerecht met aan haar zijde chefkok Marko Karelse.

Culinair journaliste Monique Brus is onder de indruk van de kookkunsten van Marko Karelse, chefkok en eigenaar van Villa La Ruche aan de Pr. Mariannelaan in Voorburg. "Ik heb toch in veel restaurants mogen vertoeven, maar hij verdient een Michelin-ster", zegt de Voorburgse, die exclusief voor onze krant restaurants belicht. "De creativiteit in zijn gerechten raken mij echt. Over ieder stukje van een gerecht is werkelijk nagedacht. Daarbij zijn de smaken heel bijzonder. Een hoop mensen weten inmiddels dat zijn restaurant een aanwinst is voor Leidschendam- Voorburg, maar ik blijft het apart vinden dat zo'n iemand geen Michelin-ster heeft. Sterker nog, moeten we deze uitverkiezing nog wel serieus nemen als je zulke chefkoks niet de waardering geeft die ze verdienen?"

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad