Voorburgs Dagblad | Losse reserveringen Stads Walking Dinner nu mogelijk

Losse reserveringen Stads Walking Dinner nu mogelijk

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Op vrijdag 1 juni a.s. vindt in Park Vreugd en Rust alweer het vierde Boschendal Stads Walking Dinner plaats. Dit culinaire event waar vorig jaar meer dan 500 ondernemende fijnproevers op afkwamen is een fundraiser van de stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals.

Romy Monteiro en Mike Peterson zijn dit jaar de grote muzikale trekkers. Het Stads Walking Dinner bestaat dit jaar weer uit een welkomstdrankje, 5 gangen walking dinner incl. ijsdessert en koffie. Reserveren gaat via de website

www.awalkinthepark.nl. De kosten zijn 50 euro per reservering en de opbrengsten van dit event gaan naar de sociale en culturele activiteiten van A Walk in the Park.

Op deze manier blijft het festival gratis voor iedereen toegankelijk en is de organisatie dit jaar weer in de gelegenheid om op vrijdagmiddag 1 juni 300 lokale ouderen kosteloos een fantastische dag te bezorgen.

Onder het kopje "reserveren" kan je aangeven met hoeveel personen je wil deelnemen. Het is tevens mogelijk hier een bedrijfsnaam op te geven en automatisch een factuur op bedrijfsnaam te ontvangen na online betaling.

Overigens zijn er ook mogelijkheden om een Vip High Table te reserveren voor 6 personen in combinatie met een sponsorpakket met volop bedrijfsmogelijkheden qua exposure en hospitality tijdens het festival. Om deze info te ontvangen kan je mailen naar [email protected].

Het Boschendal Stads Walking Dinner begint om 18.00 en gaat om 21.00 uur over in een gezellige After Dinner Dance met live muziek dus van o.a. Romy Monteiro en Mike Peterson. Daarnaast zijn er gezellige DJ's.


Foto: Digitaal Dagblad