Voorburgs Dagblad | Huiskamerconcert bij Only for Men

Huiskamerconcert bij Only for Men

mainImage
Ed Struijlaart

Op zondagmiddag 19 mei organiseert Only for Men een huiskamerconcert met live muziek van 3FM Award-winnaar en bekende Nederlandse singer/songwriter Ed Struijlaart. Het concert is geheel kosteloos, maar let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ed Struijlaart is genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door. Ook heeft hij sinds 2016 eigen singles uitgebracht, waarmee hij vele prijzen gewonnen heeft. ‘Top Song’, ‘Made of Stars’, ‘Moet je Horen plaat’ én miljoenen streams op Spotify; Nederland heeft er weer een mannelijke artiest bij om trots op te zijn!

Radiospots van Only for Men

Sinds kort werkt singer/songwriter Ed Struijlaart samen met Hans Kraaij Jr. aan de nieuwe radiocommercials van Only for Men. Ed zingt verschillende ‘lyrics’ in en Hans vertelt welke deals je in de winkels en in de webshop kunt verwachten in de week dat jij het radiospotje hoort. ‘Je kan het aan met Only for Men’.

Het programma

Het huiskamerconcert vindt plaats op zondag 19 mei bij Only for Men in Voorburg. Het adres van deze winkel is: Herenstraat 177, 2271 CE Voorburg. De aanvang van het concert is omstreeks 15:00 uur en er is gezorgd voor zowel een hapje als een drankje. Dit, tezamen met live muziek van artiest Ed Struijlaart, zal ongetwijfeld resulteren in een gezellige middag! De setting van dit event is kleinschalig, dus let op: er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Heb je interesse en wil jij je voor dit huiskamerconcert inschrijven? Ga dan naar  www.onlyformen.nl/events/huiskamerconcert.htmlvoor meer informatie.