Voorburgs Dagblad | Halloween Shopping Night, durf jij het aan?!
mainImage

Halloween Shopping Night, durf jij het aan?!

28 oktober 2019, 11:53 uur
Uitgaan

Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseert Winkelcentrum In de Bogaard op donderdagavond 31 oktober de griezelige Halloween Shopping Night. De winkels zijn tot 21.00 uur open en er zijn magische en spannende acts, dus kom shoppen en griezelen tussen 17.30 en 21.30 uur. Op het Bomenplein zijn om 19.00, 20.00 en 21.00 uur spectaculaire shows van Alfredo en Marini. Met glas, vuur, messen, stenen en een elektrische grasroller laten zij zien geen angst te kennen.  

Ook is er op een Bomenplein van 18.00-18.45 uur een geweldige show van Master illusionist Winfried. Spectaculaire verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels, vuur en assistentes. Winfried werd bekend van het SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller” en het programma “De Schatkamer” bij Telekids op RTL8. 

Heb jij stalen zenuwen? Tussen 17.00 en 21.30 uur kun je op het Bogaardplein door het griezelige spookhuis. Kom jij er ook weer heelhuids uit?

In de Prinsenpassage zijn dansoptredens van Just Dance en ook Foeksia de Miniheks komt hier langs om te zingen en jou de kwarkdans te leren. In de Sterpassage (tegenover Mooon) kun je je laten schminken door Schmick City. Als je voorzien bent van griezelige schmink of angstaanjagende wonden, ga laat dan een hilarische foto maken bij de spiegel!

Gedurende deze avond trekt een groep griezels door het centrum om de avond extra spannend te maken. Durf jij langs te komen? Kom dan verkleed met je vrienden en familie naar In de Bogaard en griezel mee.