Voorburgs Dagblad | Geniet van de feestdagen bij Savarin

Geniet van de feestdagen bij Savarin

mainImage

Tijdens de feestdagen geniet u van prachtige kerstsferen en wordt u volledig in de watten gelegd bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin.

Savarin heeft diverse culinaire arrangementen voor u samengesteld om de feestdagen geheel ontspannen en zorgeloos door te brengen met uw dierbaren.

Zo zijn er diverse arrangementen, waaronder het Oudjaarsdiner. Om 19.00 uur geniet u van een feestelijk en gastronomisch 4-gangen diner met een muzikale omlijsting. Na het diner (vanaf 23.00 uur) geniet u in Savarin's winter wonderland van een midnight snack met oliebollen en appelflappen en om middernacht luidt Savarin het nieuwe jaar in met spectaculair vuurwerk.

Ook biedt Savarin het Oudjaarsarrangement. Savarin biedt u dan een warm welkom in het winter wonderland van Savarin met glühwein, warme chocolademelk en diverse lekkernijen. Verder krijgt u een welkomstpresentje onder de kerstboom en een overnachting in een luxe kamer. Ook krijgt u toegang tot Cityspa Spavarin, incl. gebruik van badjas, handdoek en slippers. Om 19.00 uur staat er een feestelijk en gastronomisch 4-gangen diner klaar met een muzikale omlijsting en krijgt u een midnight snack met oliebollen en appelflappen vanaf 23.00 uur. Savarin belooft een spectaculair vuurwerk om 00.00 uur en de volgende ochtend staat er een gastronomische feestdagenontbijtbuffet inclusief een bruisend aperitief klaar tussen 08.30 uur en 12.00 uur.

Meer informatie? Kijk op de website van Savarin.


Foto: Savarin