Voorburgs Dagblad | Fred van Hoorn gaat weer genieten van de Culinaire Armada

Fred van Hoorn gaat weer genieten van de Culinaire Armada

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Fred van Hoorn is een enthousiast deelnemer aan de Culinaire Armada die tijdens de Vlietdagen in het weekeinde  van 15 en 16 september weer op het programma staat.

,,Samen met een aantal vrienden hebben we een eigen boot, die langs de diverse restaurants vaart’’, vertelt het bestuurslid van het Ondernemersfonds van het Huygenskwartier en mede-eigenaar van Coffee Works aan de Parkweg. ,,We maken bij ieder deelnemend restaurant dan telkens een culinaire stop. Dit is bijzonder aangenaam en gezellig om te doen. Het vergroot onze onderlinge band. In een tijd waarin iedereen het druk heeft, is dit een originele manier van onthaasten’’.

Vierde editie

Op zaterdag 15 september is Fred van Hoorn samen met zijn relaties dus van partij bij de vierde editie van de Culinaire Armada aan de Vliet,  georganiseerd door de regionale ondernemers Niven Kunz (restaurant NIVEN), Patrick van Zuiden (Restaurant, Hotel & Spa Savarin), Marko Karelse (Villa la Ruche), Joey de Kruijf (Central Park by Ron Blaauw), Leo van Langh (Brasserie de Koepel) en Erik Tas (Restaurant Bij Erik).

Niveau

Zij slaan wederom de handen inéén en serveren een zes gangen diner op hoogstaand niveau langs de culinaire bruggen van Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. ,,Vanaf is het water is het bijzonder leuk om de beide gemeenten te aanschouwen’’, zegt Fred van Hoorn. ,,Het ziet er dan allemaal toch net even iets anders uit’’.

Fundraising

Naast de Culinaire Armada aan de Vliet organiseren dezelfde regionale ondernemers een dag later, zondag 16 september, een culinair fundraisingsevenement voor KinderResto, RestovanHarte. Ook hier serveren zij een menu op hoogstaand niveau op de Vliet. ,,Het is een prima initiatief om de Culinaire Armada twee dagen te laten duren’’, stelt Fred van Hoorn. ,,Hierdoor krijgt het evenement nog meer aanzien en spannen we ons gezamenlijk in voor het goede doel. Kortom, ik kan echt iedereen aanraden om voor de Culinaire Armada kaarten te kopen. Het belooft in alle opzichten ook dit keer weer een mooi evenement te worden’’.

Men kan een toegangskaart van € 49,50 kopen bij één van de deelnemende restaurants, bij de receptie van Hotel Savarin of de website via www.armadaaandevliet.nl.

Boot huren

Fred van Hoorn heeft met zijn relaties dus een eigen boot. Maar voor de liefhebbers zonder een eigen boot is het mogelijk om een toegangskaart plus een plek op een rondvaartboot voor 69, 50 te kopen. Deze kaarten kan men aanschaffen via www.ooievaart.nl of men kan bij de ‘Ooievaart’ een eigen boot huren.

 


Foto: Digitaal Dagblad