Voorburgs Dagblad | Fraaie 'line-up’ Strandwalfestival

Fraaie 'line-up’ Strandwalfestival

mainImage

Met nog vier weken tot aan de aftrap van het driedaagse festival in Rijswijk, is de volledige line-up van het Strandwalfestival bekend. De programmering voor de nieuwe feestavond Strandwal Helemaal FRESH op 13 september is vooral op jonger publiek gericht en kent namen als Famke Louise en Caza. Ook op het zaterdagse Strandwal By Night staan dit jaar grote namen als Shirma Rouse, Maan en The Clarks.

Op vrijdag 13 september vindt de eerste editie van Strandwal Helemaal FRESH plaats: dé feestavond waar alleen fris wordt geschonken en iedereen geniet van de artiesten van dit moment. De opvallende line-up van Helemaal FRESH is nu compleet en bestaat uit de volgende artiesten: Ibranovski, Nienke Plas, Badd Dimes, Famke Louise, Caza, Diaz & Bruno en Jay Jay Boske. Strandwal Helemaal FRESH start om 20.00 uur en is in het leven geroepen om ook de jongeren een ´eigen´ festival te bieden. 

Na de traditionele Strandwalmarkt met vele kraampjes en optredens van lokale talenten en de Lampionnenoptocht, is het natuurlijk tijd voor Strandwal By Night. Op het hoofdpodium bij De Naald staan dit jaar weer grote namen op het programma. Naast The Clarks, Captain Midnight XL en DJ Bronx zetten ook Shirma Rouse, Xander de Buisonje, Navarone en Maan Rijswijk op z´n kop. Om 16.45 bijt de stevige band Navarone het spits af.

Na twee heerlijke feestavonden is het op zondag 15 september tijd voor de Familiedag op en rondom kinderboerderij het Akkertje en voor wat gezonde beweging. Tijdens het nieuwe Strandwal Fris & Fruitig kunnen alle Rijswijkers gratis meedoen met acht verschillende workshops. Yoga, Kickboksen, Hardlooptraining, Salsation en nog veel meer. Natuurlijk is er bij Te Werve Buiten ook nog de Boschendal Picknick en Jazz en Gin-tonic.