Chefkoks lanceren menu Stads Walking Dinner

18 May 2019, 08:38 uur
Uitgaan
mainImage
Organisator Dave Fisser met de chefkoks van het evenement.

Om de toegang tot alle activiteiten en optredens van artiesten tijdens A Walk in the Park gratis te houden organiseren de initiatiefnemers op vrijdag 24 mei van 18.00 - 21.00 uur een groot Stads Walking Dinner in de grote paviljoentent in samenwerking met de vier Voorburgse toprestaurants, the River, Papermoon, Central Park en Brasserie de Koepel. Elk van deze restaurants verzorgt een gang en het menu ziet er als volgt uit:

- Welkomstdrankje

- Bisque van kreeft door Central Park

- Caesarsalade met ansjovis en croutons door Brasserie de Koepel

- Gestoofde Sucade met asperges en een creme van bataat door restaurant Papermoon

- Op de huid gebakken kabeljauw met aardappels, anijs champignons en truffeljus door restaurant the River

- IJsje van IJS&Zo

Reserveren kan voor 50 euro per walking dinner via www.awalkinthepark.nl. Er zijn nog ongeveer 40 plekjes vrij.

Na 21.00 uur is het Muziekpark gewoon voor iedereen vrij toegankelijk voor het optreden van Anita Meyer. Het Theaterpark is vrijdag al vanaf 17.00 open voor iedereen.