Voorburgs Dagblad | Boek een gezellige culinaire kerst bij 'The River'
mainImage

Boek een gezellige culinaire kerst bij 'The River'

Afbeelding is niet meer beschikbaar
19 december 2018, 14:51 uur
Uitgaan

Veel restaurants zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van de feestdagen. Dit geldt ook voor ‘The River’ aan de Oude Haven in Voorburg waar men kan reserveren voor de Kerstdagen. Het toprestaurant is op Eerste en Tweede Kerstdag geopend en is dan ook ‘the place to be’ voor een bijzondere en culinaire kerst met familie, vrienden en kennissen. De eigenaren Thomas Stevens en Gene Smith, die samen met hun partners het restaurant runnen, hebben er dan ook veel zin in.

,,De eerste kerst bij The River komt er aan. Dit wordt een culinair historisch moment'', aldus Thomas. ,,Men kan kiezen uit een 5- of 6 gangenmenu. Uiteraard kunnen onze gasten ook een mooi wijnarrangement toevoegen. We gaan er een smakelijke, gezellige en mooie kerst van maken''.

De kracht zit bij ‘The River’ niet alleen in de veelzijdige menukaart en de ervaren koks in de keuken, maar ook in de persoonlijke aandacht. ,,Veel gasten ervaren dit als uitermate prettig’’, zegt Thomas. ,,Met dit proces zijn we iedere dag bezig. Een glimlach is tenslotte gratis. Het is daarbij belangrijk om je te verdiepen in de gasten en een band met hen te krijgen’’.

Mensen genieten bij de 'River'  van een goed glas wijn, een heerlijke lunch of diner en vervolgens in het restaurant in de avonduren van een culinair diner. Er is sprake van onthaasten of een gezellige middag of een avondje uit met een dierbare vriend(in).

Heeft u al gereserveerd voor de Kerst? U kunt reserveren via 070-2142060 of info@restaurantriver.nl. Restaurant The River, Kerkstraat 60, 2271 CT VOORBURG. 070 – 214 20 60. Zie ook de gelijknamige Instagram en Facebook pagina. Meer informatie is ook te vinden op de website

 


Foto: Digitaal Dagblad