Voorburgs Dagblad | Alleen voor mannen uit Leidschendam-Voorburg (!)

Alleen voor mannen uit Leidschendam-Voorburg (!)

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het Bier en Braadfestival vermaakt stoere mannen op Vaderdag 17 juni 2018. De kade bij Kompaan wordt omgetoverd tot een walhalla voor mannen, met bier en lekkere braadsels van lokale foodtrucks. Tussen 12:00 en 20:00 uur is het festival vrij toegankelijk en gevuld met live optredens van Haagse bandjes, een stoere-mannenmarkt, een smid en een barbier. Boottochtjes en wandeltochten laten bezoekers kennismaken met verborgen, spannende locaties in de wijk de Binckhorst. Ook aan kinderen is gedacht, er wordt veel entertainment voor hen georganiseerd, zodat ouders ook samen even van het festival kunnen genieten

Stoer programma

De barbecues staan te branden, het bier staat koud: vanaf 12:00 uur is het Bier en Braadfestival geopend voor bezoekers. Hummingbird programmeert te gekke Haagse bandjes op twee verschillende podia en het Haags Popcentrum programmeert een aantal Secret Sessions op een verrassende locatie op het evenemententerrein.

Ook jonge gezinnen met stoere vaders vieren Vaderdag tijdens het Bier en Braadfestival. Daarom heeft de organisatie deze derde editie extra veel voor kinderen georganiseerd. Zij kunnen broodjes bakken met de scouting, in de zweefmolen, meedoen met de workshop boksen, een kijkje nemen op de enorme boot van de zeekadetten of door de Binckse wateren varen met paps en mams.

Informatie

Een ieder met goede zin is welkom tijdens het Bier en Braadfestival. Neem je leukste vrienden en familie mee en vier Vaderdag zoals vader dat écht wil!

De Binckhorst, een wijk in ontwikkeling

De komst van de Rotterdamsebaan geeft de Binckhorst een flinke boost. Nieuwe horeca zoals MaMa Kelly, Kompaan en Capriole trekt naar het gebied, veel jonge ondernemers en start-ups vestigen zich in de bedrijven-verzamelpanden zoals de Caballerofabriek en Apollo 14. De extra woningen die in de komende jaren worden gebouwd in deze wijk trekken veel nieuwe bewoners. ‘Het pareltje van Den Haag’ gonst als ondertitel van de Binckhorst en het Bier en Braadfestival draagt graag een steentje bij aan deze ontwikkeling.

Bron: Organisatie Bier en Braadfeestival


Foto: Digitaal Dagblad