Voorburgs Dagblad | Aan boord tijdens Sail op Scheveningen

Aan boord tijdens Sail op Scheveningen

mainImage

Van 20 tot en met 23 juni vindt de eerste editie van Sail op Scheveningen plaats. Ruim 25 bijzondere, grote zeilschepen komen naar de haven van Scheveningen, omdat dit dan de finishplaats is van de Liberty Tall Ships Regatta. Unieke schepen om te bewonderen én te betreden. Sail op Scheveningen staat garant voor vier dagen spektakel in de haven van Scheveningen en is bij uitstek hét evenement voor relatiemarketing.

Renata Brabander, Directievoorzitter Rabobank Regio Den Haag: “Wij zien het als een unieke kans om ons als Presenting partner aan dit mooie evenement te verbinden. Het geeft een enorme economische impuls aan Den Haag en Scheveningen, en zorgt voor geweldige ervaringen rond de haven. Dat maken wij graag mede mogelijk, voor zowel inwoners van Den Haag als bezoekers van buiten de regio. Wij kijken er daarnaast enorm naar uit om onze zakelijke partners op één van de imposante Tall Ships te ontvangen. Dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden!''

Zo’n groot internationaal maritiem evenement is bij uitstek een evenement voor relatiemarketing, teambuilding of netwerkbijeenkomsten. Aan boord stappen van een indrukwekkend zeilschip met klanten, zakelijke relaties of het eigen personeel levert een ervaring op om niet snel te vergeten. Vaar tijdens deze arrangementen door de haven van Scheveningen en op de Noordzee. Bijvoorbeeld tijdens de Sail-In Parade, waarbij alle Tall Ships in een grote parade langs de kust de haven van Scheveningen binnen varen. Een unieke belevenis! Of vaar met uw relaties de Noordzee op met ondergaande zon tijdens één van de avondarrangementen. Een prachtig beeld van Tall Ships in de schemering, met een heerlijk diner aan boord.

De Tall Ships zijn naast een vaartocht ook voor een of deck party te reserveren voor gezelschappen van 30 tot maar liefst 250 gasten. Alle arrangementen zijn volledig verzorgd; van ontvangst in de haven van Scheveningen tot entertainment en catering aan boord. De gehele catering tijdens de arrangementen wordt verzorgd door lokale horecapartner Catch by Simonis.

Er is enorm veel te zien en te beleven in de haven van Scheveningen. Van straattheater tot oesters en wijn proeven in verschillende winebars en spectaculaire maritieme demonstraties. Tijdens Sail op Scheveningen kijk je je ogen uit. Niet alleen de enorme en bijzondere zeilschepen trekken de aandacht. Ook de duizenden bemanningsleden uit alle winstreken, zorgen voor een groot spektakel op de kade.

Kijk voor meer informatie over het programma van 20 tot en met 23 juni en de zakelijke mogelijkheden op www.sailopscheveningen.nl.Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Stichting Sail op Scheveningen, Sjors Mooyman:
[email protected] en/of 020 688 1818

Heel graag tot ziens eind juni namens Stichting Sail!

 


Door: Stichting Sail | Foto: Stichting Sail