Voorburgs Dagblad | Westvliet Outdoor Summer Gym geopend....(!)
mainImage

Westvliet Outdoor Summer Gym geopend....(!)

22 mei 2020, 20:09 uur
Sport

Lang hebben we erop gewacht, maar nu mogen we je gelukkig weer uitnodigen om Westvliet Family Sports & Health Club te bezoeken. We mogen je nog niet binnenlaten, maar daar hebben we wat op verzonnen. Naast alle @HOME-faciliteiten, zoals bijvoorbeeld de @HOME coaching of de filmpjes van onze groepslessen in onze Facebookgroep, hebben we nu ook de symbolische deuren geopend van onze buitenclub. Heb je de borden aan de kant van de weg in Leidschendam-Voorburg al gezien? WESTVLIET OUTDOOR SUMMER GYM is open now!

Een complete buitengym!

Vanaf zaterdag 16 mei zijn is de WESTVLIET OOUTDOOR SUMMER GYM geopend en met een echte fitness zone, cirkeltraining op de geavanceerde Milon cirkel, groepslessen op buitenlocaties zoals BodyPump, spinning, diverse soorten yogalessen en meer. Groepslessen als Spinning en BodyPump worden bijvoorbeeld gegeven op ons eigen terrein voor de hoofdingang. Lessen die geen zwaar en groot materiaal nodig hebben, worden gegeven op een veld bij voetbalvereniging Wilhelmus. Judolessen worden ook gegeven bij Wilhelmus en voor MOVE.| high performance training is er een aparte trainingsplek gecreëerd bij de entree van Monkeytown. Daarnaast mogen al onze leden gratis tennissen bij Tennispark Welgelegen in Rijswijk. Daarnaast geeft onze squashprofessional Yasser Fayez wekelijks squashtrainingen waarmee onze squashers kunnen werken aan hun conditie en techniek. Je leest het al; aan alles is gedacht!

Veiligheid voorop!
Natuurlijk houden we ons aan alle veiligheidsrichtlijnen en zullen we hier met elkaar verantwoordelijkheid voor moeten dragen. Sporten in de buiten gym kan op reservering, zodat wij de garantie kunnen bieden dat sporters nooit te dicht op elkaar sporten. Westvliet werkt dan ook met een uitgebreid coronaprotocol dat voor iedereen is na te lezen op onze website.

Leden hebben toegang

Wij weten het zeker! Jij kunt je weer net zo blij en vrij voelen als dat onze leden zich nu al voelen. Door te sporten kun je nu starten met je conditie op peil te brengen, je immuunsysteem een boost te geven en die coronakilo’s weer kwijt te raken. De WESTVLIET OUTDOOR SUMMER GYM is alleen toegankelijk voor leden, maar niet getreurd! Iedereen die bij ons wil sporten in onze buiten gym kan een speciale OUTDOOR SUMMER PASS aanschaffen bij ons of lid worden met een regulier lidmaatschap. Wacht niet langer, maar schrijf je in!

 

Interesse? Ga naar www.westvliet.nl en klik op WORD LID.

 


Door: Westvliet Family Sports & Health Club