Voorburgs Dagblad | Westvliet continue in beweging

Westvliet continue in beweging

mainImage

Heb je het al gezien en gehoord? In studio 1 van Westvliethangen nieuwe boxen. Ook is er een equalizer in de installatie ingebouwd en een nieuwe headset gemonteerd. De muziekkwaliteit is drastisch verbeterd. Goede geluidskwaliteit is essentieel in de juiste sportbeleving. Nu kunnen we allemaal nog meer opgezweept worden door onze instructeur in de groepsles onder begeleiding van de meest geweldige muziek met de juiste bastonen en juist afgestelde hoge tonen. Dit is genieten.

Maar dit is niet alles. Westvliet bestaat inmiddels ruim 40 jaar. Door de jaren heen heeft de club meerdere veranderingen doorgemaakt. Dat moet ook wel, want de markt is continu in beweging. De behoefte van de consument is dynamisch.

Westvliet heeft veel trends door de jaren heen voorbij zien komen. Sommige is men op ingestapt, andere heeft men laten gaan. Centraal in de beslissingen hebben altijd de leden gestaan en dat is nog steeds zo. Zonder hun leden immers geen Westvliet.

Elke maand nemen leden afscheid van Westvliet, elke maand komen er nieuwe leden bij en keren voormalige leden terug. Als club wil Westvliet een optimale klantbeleving bieden, zodat zoveel mogelijk mensen zich thuis voelen en gemotiveerd zijn en blijven om een gezonde en sportieve levensstijl vast te houden. Een fijn team van personeelsleden staat daarvoor aan de basis en juiste en kwalitatief goede faciliteiten zijn een goede tweede.


Door: Westvliet | Foto: Digitaal Dagblad