Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De vrouwen van Cartouche reisden dit weekend af naar Rotterdam voor een wedstrijd tegen Leonidas. De ploeg van Niels Heck begon goed aan de wedstrijd en maakte de eerste helft dan ook het spel. De Groenhemden wisten hun aanvallen echter niet in doelpunten om te zetten, in tegenstelling tot Leonidas. De dames uit Rotterdam wisten vlak voor rust de 1-0 te maken en dit was dan ook de ruststand.

Tweede helft een ander Cartouche. De Voorburgsen startten slap en kreeg dan ook al binnen 1 minuut het tweede doelpunt van de middag om de oren. De ploeg wist zich niet te herpakken en bleef hangen in het slordige en onzorgvuldige spel. Leonidas profiteerde hiervan en wist maar liefst drie keer goal te vinden na een één op één.

Cartouche wist in het laatste kwart nog enigszins de eer te redden door twee keer te scoren uit de corner, maar wist niet de deur op slot te houden, waardoor het slotakkoord voor Leonidas was, dat hun zesde van de middag scoorde. Eindstand: 6-2.

Bron: Cartouche