Voorburgs Dagblad | Voorbeschouwing Forum Sport - CSW

Voorbeschouwing Forum Sport - CSW

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Met een heel goed resultaat vorige week tegen Westlandia (za) in Naaldwijk (5-1 winst) heeft het 1e elftal van Forum Sport extra vertrouwen getankt voor het slot van de competitie.

Aanstaande zaterdag komt de nummer acht van de competitie,  CSW uit Wilnis,  naar Sportpark ’t Loo. De uitwedstrijd op 27 januari jl. was de 1e wedstrijd na de winterstop en die wedstrijd werd met 6-2 gewonnen door Forum Sport. Dat lijkt op een makkelijke overwinning, maar dat was het zeker niet. De 1e helft ging gelijk op en eindigde in 2-2. De twee tegendoelpunten werden met het hoofd gescoord (uit spelhervattingen) door hun lange spits Vincent van Hellemondt. En dat is ook hun clubtopscorer met nu al 12 goals. Na rust was Forum Sport sterker en liep het uit naar 6-2.

CSW staat weliswaar achtste maar doet het in de 3e periode verrassend goed. Ze staan met 10 punten uit 4 wedstrijden samen met Forum Sport op de 2e plaats achter Volendam. Forum Sport heeft een iets beter doelsaldo.

Forum Sport op haar beurt loert nog steeds op een prijs aan het einde van de competitie. En die kans is nog steeds aanwezig. Het is dan ook heel belangrijk om de tegenstander van a.s. zaterdag niet te onderschatten. Bij winst kan Forum Sport met belangstelling kijken hoe de concurrenten voor de topposities het hebben gedaan. Volendam speelt de streekderby uit bij Zwaluwen Hoorn. ARC en Xerxes DZB hebben ook lastige tegenstanders in Te Werve en Aalsmeer.

Het belooft dus weer een mooie wedstrijd te worden a.s  zaterdag. Twee ploegen die vol voor de winst gaan. Bas Steffens kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Hugo van Diepenbeek is weer terug van een studiereis maar begint zaterdag weer in het tweede. Alleen Mostava Frederik is er niet bij.

Vorig jaar eindigde Forum Sport de competitie in de 1e klasse met in totaal 41 punten. Het elftal staat nu al op 42 punten met nog 5 wedstrijden te gaan. Waar eindigt het?

Nog een interessante wedstrijd zien? Forum Sport onder de 21 speelt aanstaande dinsdag om 20.00 uur thuis tegen HBS in het kader het Haaglanden Beltona onder 21 toernooi.

De spelersgroep rekent aanstaande zaterdag weer op veel supporters langs de lijn.

Forum Sport – CSW  14 april aanvang 14.30 uur Sportpark ’t Loo in Voorburg.

 Nog een interessante wedstrijd zien? Forum Sport onder de 21 speelt aanstaande dinsdag 17 april om 20.00 uur op sportpark ‘t Loo tegen HBS O 21 in het kader het Haaglanden Beltona O 21 toernooi. Dit is de kwartfinale van het toernooi dat vorig jaar door Forum Sport O21 werd gewonnen!

Door Jean Nederlof

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad