Supporters ADO Den Haag op trainingsveld in gesprek met Dirk Kuyt

11 September 2022, 16:45 uur
Sport
mainImage
ANP

Een groepje supporters van ADO Den Haag heeft zondag naast het trainingsveld in Rijswijk een gesprek gehad met trainer Dirk Kuijt. Zo'n dertig aanhangers van de club uit de Keuken Kampioen Divisie waren daarbij aanwezig.

Algemeen directeur Edwin Reijntjes bevestigt een bericht van Omroep West, waarin staat dat de club vooraf door de politie al was getipt dat dit kon gebeuren. Uit voorzorg was de politie ook naar het trainingsveld gekomen, maar ingrijpen bleek niet nodig.

ADO Den Haag beleeft onder de nieuwe trainer Kuijt een teleurstellende start van het seizoen. Na zes wedstrijden heeft de ploeg pas 4 punten. Vorig seizoen liep ADO maar net promotie naar de Eredivisie mis. Dit seizoen is het doel om wel terug te keren op het hoogste niveau.

De ploeg van Kuijt speelt maandag uit tegen Jong FC Utrecht. Vrijdag zwaaide een deel van de Haagse aanhang met witte zakdoekjes tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong AZ (2-2), als teken dat ze van Kuijt af willen. De 42-jarige Katwijker riep de supporters na afloop op om zijn ploeg juist op een positieve manier te ondersteunen.

 


Door: ANP