Selectietrainingen bij V.V. Wilhelmus van start

1 May 2020, 08:31 uur
Sport
mainImage

Voetbalvereniging V.V. Wilhelmus is een vereniging die momenteel groeiende is. "Wij hebben de ambitie om met ons 1e elftal(zondag) door te groeien naar de 1e klasse met een team dat voornamelijk bestaat uit spelers die uit onze eigen jeugdopleiding komen. Om deze doelstelling te behalen is het noodzakelijk dat we met onze jeugdteams naar divisie niveau groeien. Hiervoor kunnen wij nog enkele jongens of meisjes gebruiken die uitkomen in de categorieën JO13.1 t/m JO19.1", aldus het bestuur. 

"Zoals het er nu naar uitziet beginnen de selectietrainingen voor volgend seizoen vanaf woensdag 6 mei, ondanks dat het volgens het RIVM eerder mogelijk is kiezen wij ervoor om wat later te beginnen zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en de juiste maatregelen kunnen nemen i.v.m. het Coronavirus. De selectietrainingen staan onder leiding van de selectietrainers en de Hoofd Opleiding voor volgend seizoen".

De JO13.1 komt volgend seizoen uit in de 3de divisie, de JO14.1 in de 4de divisie en de JO15.1 t/m JO19.1 zullen komend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse of in de 4de divisie.

Heb jij al ervaring op minimaal Hoofdklasse niveau en wil jij graag komen spelen bij Wilhelmus dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor deze selectietrainingen. 

Wanneer zijn de trainingen? 

Op dit moment zijn wij druk bezig met het maken van het trainingsschema voor de maanden mei, juni en juli. Er zal voorlopig 4 keer per week worden getraind door elk selectieteam (normaliter trainen de selectieteams drie keer per week) vanaf woensdag 6 mei. Zodra er een definitief trainingsschema is zal deze met jou direct worden gedeeld. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de selectietrainingen?

Je kunt je aanmelden bij Hoofd Opleiding Wesley Verschoof:

[email protected] 

Waarom kiezen voor V.V. Wilhelmus?

Wat mogen kinderen en ouders verwachten van onze geweldige vereniging?

* Voetballen op niveau maar Plezier, Prestatie en Respect staan voorop!

▪          Gediplomeerde trainers die je als voetballer helpen in je ontwikkeling

▪          Leren denken en spelen in teamverband.

▪          Een familiaire sfeer.

▪          Iedereen draagt via een stukje vrijwilligerswerk zijn of haar steentje bij. 

▪          Spelen op een fantastisch complex ruim voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Wij hopen vele jongens en meisjes te mogen begroeten op onze selectietrainingen!


Door: Wilhelmus