Rood voor Lex Immers; Scheveningen daarna kansloos

3 April 2022, 17:13 uur
Sport
mainImage
KNVB

Scheveningen was zaterdagmiddag eigenlijk kansloos op Houtrust tegen HFC. De titelkandidaat had het betere van het spel en kreeg ook de meeste kansen. In de 45e minuut kwamen de gasten op 0-1. Een voorzet van Andrê Morgan werd afgerond door Sietse Brandsma. Zijn schot in de linkerhoek was onhoudbaar voor de Scheveningen keeper.
 
Nadat middenvelder Lex Immers (hij schopte Wessel Boer zonder de bal te spelen onderuit) een rode kaart kreeg, moest de ploeg van trainer John Blok met tien man verder. Vlak daarna zorgde Jordy Hilterman voor de beslissende treffer: 0-2.
 
Westlandia kreeg een pak slaag op bezoek bij UNA. De Naaldwijkers keerden met een 6-0 nederlaag huiswaarts. Westlandia staat nu in de derde divisie zondag weer onderaan.
 
De wedstrijd Donge-Quick ging zondagmiddag vanwege coronaperikelen bij de Hagenaar niet door. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer deze wedstrijd wordt ingehaald. Voorlopig staat deze ‘met potlood’ ingepland op woensdag 13 april. De wedstrijd van 3 april was voor beide teams van groot belang, omdat zowel Quick als VV Dongen nog kans maken op de tweede periodetitel, waarmee men zich kan plaatsen voor de play-offs om een plekje in de Tweede Divisie.