Voorburgs Dagblad | RKAVV heeft twee thuisduels voor de boeg

RKAVV heeft twee thuisduels voor de boeg

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Na de late en knappe overwinning op Alphense Boys speelt RKAVV nu twee thuiswedstrijden op rij. Komende zondag tegen SDO uit Bussum en de week er na tegen Purmersteijn.  ,,Deze twee resultaten zijn bepalend hoe we de laatste 3 wedstrijden van de competitie in kunnen gaan'', aldus de nieuwsbrief van de Leidschendammers. ,, Dat kan nog wel eens een heel apart slot gaan worden. Om te beginnen moeten we dan eerst de punten tegen het SDO van oud prof Ivar van Dinteren in Leidschendam houden. De uitwedstrijd werd relatief eenvoudig gewonnen, maar toen viel ook wel alles de goede kant op. Realiteit is dat SDO op dit moment minder verliespunten heeft. Laten we dat zondag nu eens gaan veranderen''.

,,Pupil van de week er is Jasper Jonker en we hopen dat hij met zijn familie en vrienden een geweldige middag zal beleven! In de rust is de JO8-2 aan de beurt voor de shoot-out bokaal''.

Maurizio Ceccucci: Ik ben de laatste weken weer super  trots op onze groep. Ze voerden in Alphen precies uit wat we vroegen. Dat leverde het gewenste resultaat op. De komende twee thuiswedstrijden zijn belangrijk voor het verdere verloop van de competitie. Ik hoop dat de goede resultaten veel mensen zal lokken!!  We zullen ze niet teleurstellen''.

RKAVV 2 speelt om 11.30 uur de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen Laakkwartier 2! Zij kunnen uw steun ook echt gebruiken!! De supportersvereniging en DJ Jan zullen weer voor het nodige vermaak zorgen! Ook de sponsoren zijn weer van harte welkom.  We gaan er een geweldig seizoen slot van maken! Volgende week vervolgen we met weer een thuiswedstrijd tegen Purmersteijn! Eerst zondag de volle buit pakken.


Foto: Digitaal Dagblad