Rico Verhoeven naar Stadsspelen Den Haag

16 September 2019, 19:54 uur
Sport
mainImage
Stadsspelen Den Haag 2019
Kickbokser Rico Verhoeven.

Kickbokser Rico Verhoeven komt a.s. zaterdagmiddag naar Den Haag! De wereldkampioen zwaargewicht is ambassadeur van de NOC*NSF Nationale Sportweek en daarom eregast bij Stadsspelen bij Sportcampus Zuiderpark

Den Haag is dit jaar hostcity van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september staat Nederland volledig in het teken van sport. Het thema dit jaar luidt: "Sport doet iets met je". De Stadsspelen zijn de aftrap van de Nationale Sportweek 2019 in Den Haag.

Rico Verhoeven: “Ik vind het belangrijk dat iedereen in Nederland weet dat het van 20 tot en met 29 september NOC*NSF Nationale Sportweek is. Sport doet iets met mij, het heeft me zoveel gebracht. Sport houdt mij geestelijk in balans en is voor mij de perfecte uitlaatklep. Dit gevoel wil ik met iedereen delen."

Verhoeven verschijnt zaterdag om 13.30 uur op het grote podium bij de sportcampus, in het bijzijn van de Haagse wethouder sport Richard de Mos. Vervolgens is hij samen met zijn trainer aanwezig bij de boksclinic in de topsporthal. De wereldberoemde sporter wordt in de boksring geïnterviewd en neemt vervolgens een kijkje op het festivalterrein van de Stadsspelen Den Haag.