'Paardensport event Vlietland ware traditie'

17 June 2019, 08:18 uur
Sport
mainImage
Voorburgs Dagblad
Marcel Houtzager (links) en Harry Kortman (rechts) hadden het gistermorgen bijzonder goed naar hun zin.

De vijftiende editie van het Cross Country & Minimarathon paardensportevenement SGW Vlietland 2019  en het regio kampioenschap Zuid Holland was gisteren een succes. Ook tal van lokale promimenten waren bij het grootste sportevenement van de gemeente Leidschendam- Voorburg aanwezig. Zo lieten bijvoorbeeld voormalig wethouder en VVD-raadslid Marcel Houtzager en topadvocaat Harry Kortman zich uitvoerig door de organisatie informeren over de wedstrijden, het evenement en de paardensport op deze onderdelen. "Bijzonder aardig om hier weer bij te zijn", zei Marcel Houtzager. "Je ziet dat het een hoop mensen plezier en positieve energie heeft".

"Klopt helemaal", erkent Harry Kortman. "Het is mooi voor onze gemeente dat zo'n evenement er is. De organisatie is er in de loop der jaren in geslaagd om hier een ware traditie van te maken".

Marcel Houtzager en Harry Kortman maakten deel uit van een groep genodigden die zondagmorgen het parcours verkende, de geserveerde hapjes opat en genoten van de diverse demonstraties. 

 


Door: Bart Bakker