Open Dag Residentie in teken Pink Ribbon

3 July 2019, 13:00 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Zondag 21 juli 2019 organiseert TVR een tennistoernooi in het teken van Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

Naast het spelen van de tenniswedstrijden vinden er tal van activiteiten plaats om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Loterij, veiling, toeren in een old-timer, bak taartwedstrijd, foto shoots in de te gekke foto-box. Voor de liefhebbers is er een suikerspinmachine, etc. De dag wordt opgeluisterd door live muziek en afgesloten met een heerlijk Indisch buffet.

Tijd: van 12.00 uur – 18.00 uur. Deelnameprijs € 20,--, incl. buffet. Locatie: TVR, Spoorlaan 5 e , Den Haag.

Schrijf je snel in. Vóór 17 juli 2019 via www.tvronline.nl De wedstrijdleiding maakt koppels (DD, HH, GD). Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt (tot uiterlijk 42 personen). Bezoekers, supporters kunnen voor € 15,-- deelnemen aan het Indisch buffet.

Trek je stoute tennisschoenen aan, schrijf je in en kom kennismaken met TVR en steun het goede doel.

Nu al een donatie doen, dat kan via www.PinkRibbon, actiepagina van TVR. https://actie.voorpinkribbon.nl/team/tennis-vereniging-rijswijk

 


Door: TVR